BetterContracts
BC_512432890_low_blue.jpg

Om BC

 

Om BetterContracts

BetterContracts Aps ledes af cand. jur. Anders Christian Boisen, der har mere end 18 års erfaring med rådgivning om it- og digitaliseringsprojekter.

Anders har i en årrække været ansat i Rambøll Management Consulting, heraf de seneste tre år som chef for Legal Consulting/Afdelingen for Juridisk Rådgivning bestående af cirka 17 jurister og konsulenter. I Rambøll Management Consulting har Anders fokuseret på juridisk rådgivning relateret til it-området særligt med henblik på at gennemføre komplekse it-projekter hos ordregivere underlagt EU’s udbudsregler.  Anders har været juridisk ansvarlig for en lang række komplekse it-projekter, hvoraf hovedparten har været gennemført hos offentlige ordregivere.

Anders har stor indsigt i tekniske og kommercielle forhold relateret til gennemførelse af it- og digitaliseringsprojekter og har stor ekspertise i at bygge bro mellem det juridiske og teknisk/kommercielle område.

Hos BetterContracts fokuserer Anders på levering af operationel rådgivning, hvor juraen understøtter og er tæt integreret til de tekniske og kommercielle dele af it-projektet.

 
acb2.jpg
 
Agile Business Consortium_Community Member.jpg